Скъпи колеги, За мен е чест и голямо удоволствие да Ви

...
Скъпи колеги, За мен е чест и голямо удоволствие да Ви
Коментари Харесай

Приветствие на вицепремиера Лазаров по повод 115-та годишна на ГИТ

Скъпи сътрудници, 

За мен е чест и огромно наслаждение да Ви поздравя във връзка професионалния Ви празник и 115-та годишнина от основаването на Инспекцията по труда! Благодаря Ви за проявените през годината професионализъм, познания, умения и старание. С тях за следващ път показахте, че сте почтени наследници на една от най-старите институции в модерна България, призвана да управлява спазването на трудовото законодателство в поддръжка на работещите хора и работодателите, които съблюдават разпоредбите.

Всеки рожден ден зарежда с празнично въодушевление, само че с напредването на времето във все по-голяма степен се трансформира в мотив за равносметка и разбор за постигнатото през годините и провокациите в бъдеще. Обръщайки взор обратно, няма по какъв начин да не загатна смелостта, високият морал и мотивация за работа, които проявихте по време на здравната рецесия. Често пренебрегвайки рисковете пред личното си здраве, бяхте на първа линия, с цел да гарантирате използването на противоепидемичните ограничения и основаването на безвредни условия на труд. 

Нека спазването на здравословните и безвредни условия на труд продължи да бъде Ваш приоритет. Насърчавайте работодателите да вземат превантивни ограничения, тъй като те понижават трудовите злополуки и избавят човешкия живот. 

Нас Вас и Вашите фамилии поисквам здраве, сигурност и благополучие! Нека работата Ви изпълва с задоволство, а постигнатите резултати да бъдат високо оценени от обществото!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР